Przepisy Buntownika
WEGAN BURGER Z PIECZARKAMI

WEGAN BURGER Z PIECZARKAMI

Składniki

  • 1 GUSTA wegański burger z seitanu do krojenia
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 siekana cebula
  • 225 g białych pieczarek pokrojonych w plastry
  • sól i pieprz do smaku
  • gotowy weański sos BBQ
  • 4 bułki do hamburgerów

Przygotowanie

1. Zdejmij folię z opakowania burgera i pokrój go w plastry o grubości 1 1/2 cm.

2. Na dobrze naoliwionej patelni podsmażaj na średnim ogniu plastry przez 3 do 5 minut każdy – burgery GUSTA można również piec na grillu. Gotowe odstawić.

3. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę i grzyby na złoty kolor, około 10 minut, dodając w razie potrzeby więcej oleju.

4. Wnętrze bułeczek posmaruj sosem BBQ. Ułóż warstwę z burgerów. Udekoruj grillowanymi grzybami i cebulą.

* Autorem przepisu jest The Buddhist Chef.

 

 

 

 

Płatności obsługuje:
*

Paczki dostarcza:
*

Gusta Polska sp. z o.o. sp.k.
ul. Lilpopa 67
05-840 Brwinów
NIP: 5342624249

sklep@GustaFoods.pl
+48 666 0 GUSTA
+48 666 048 782

ACTIVENET - strony www, sklepy internetowe - Marki, Warszawa