2 kiełbaski GUSTA Italiana
60 gramów ulubionego sera wegańskiego
20 zielonych oliwek bez pestek
6 liści sałaty lodowej
1 średniej wielkości pomidor
Na winegret:
1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/4 szklanki octu balsamicznego
1 łyżeczka czosnku w proszku
sól do smaku
1. Kiełbaski pokrój w drobną kostkę i podsmaż na patelni z odrobiną oleju roślinnego.
2. Oliwki pokrój na pół, ser i pomidor na małe kostki, a sałatę pokrój na małe kawałki.
3. Wymieszaj wszystkie składniki w misce.
4. Przygotuj winegret w oddzielnym naczyniu.
5. Sałatkę polej sosem winegret, wymieszaj i podawaj.
Gusta Polska sp. z o.o. sp.k.
ul. Lilpopa 67
05-840 Brwinów
NIP: 5342624249
ACTIVENET - strony www, sklepy internetowe - Marki, Warszawa