Przepisy Szefunia
PAD THAI Z KAPUSTĄ

PAD THAI 
Z KAPUSTĄ

Składniki

  • 1/2 główki zielonej kapusty pokrojonej w paski
  • 1 łyżeczka startej trawy cytrynowej
  • 1 łyżeczka curry
  • 2 posiekane ząbki czosnku
  • 1/2 łyżki posiekanego imbiru (do smaku)
  • 200 g chińskiego makaronu
  • 1/2 KEBABU GUSTA pokrojonego w cienkie paski
  • odrobina sosu sojowego
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej

Przygotowanie

1. Ugotuj makaron w lekko osolonej wodzie zgodnie z zaleceniami producenta.

2. Umieść pokrojony KEBAB GUSTA, kapustę, czosnek i imbir na patelni na średnim ogniu.

3. Dodaj przyprawy i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie.

4. Dodaj trochę sosu sojowego zmieszanego ze skrobią kukurydzianą (wymieszaj: 1 łyżkę skrobi kukurydzianej, 1 łyżka sosu sojowego, 2 łyżki wody).

5. Dodaj ugotowany makaron.

Płatności obsługuje:
*

Paczki dostarcza:
*

Gusta Polska sp. z o.o. sp.k.
ul. Lilpopa 67
05-840 Brwinów
NIP: 5342624249

sklep@GustaFoods.pl
+48 666 0 GUSTA
+48 666 048 782

ACTIVENET - strony www, sklepy internetowe - Marki, Warszawa